Amzzie

Alla inlägg under december 2010

Av Amanda - 22 december 2010 20:36

Så jäävla jobbigt! :'(       Men berättar lite om idahh istället så länge!


Idahh vaknade jag 07.47 men jag somnade om och vaknade typ ca 09.34 tror jag. Sen åt jag frukost och facebook:a llite ;-) Sen åkte vi till CityGross coh handla mat till annandagen för vi ska ha den hemma hos oss. :D Vi kom hem och busa med Doris såklart.   Sen åkte vi in till stan och handla ngt till farmor & Leif i julklapp, en klänning till mamma, hon gilla den så hon var tvungen att ha den. Vi handla oxå en julklapp till pappa. Vi åkte till morfar & mormor efter det, vi bytte julklappar och vi åt en macka. Vi åkyte till IKEA's julbord. Bara 79 kr men det var helt okej ändå xD.. Nu har vi kommit hem. Förresten köpte vi typ en liten dammsugare oxå. :D       Det var idahh. Förresten vi tog ut Doris igår och nu är hon livrädd för snön. Hon är ju bara tp 7 månader. Byeee


Jag har världens problem som jag inte vill skriva så öppet på bloggen. Man får väl råga mig om man vill veta. '(( om nån bryr sig )) :'(... Kan ju säga såhär,


Kärlek blir inte alltid besvarad...'    


Kankse låter heldumt men det är ju lite andra grejjer oxå ....


7613 pussar och 7598 kramar från eran Amzzie      


P.S Rösta o kommentera!      

Av Amanda - 21 december 2010 15:13

 Måste tipsa om http://emmie-98.bloggplatsen.se/ blogg och http://elegull.bloggplatsen.se/, älskar er så mkt så snälla besök dem!! Puss på er!   



Kommentera ;-))


Puss o kram från eran Amzzie   

Av Amanda - 21 december 2010 14:56

Hejhej! Idah e det första december och vi hade julavslutning och det är juuuuuullov!! <3333  Men vi kom till skolan jkom in i klassrummet och prata lite. Vi gick till idrottshallen och såg när 5:orna hade nåt julspel. Sen gick vi tillbax och hade lite rast. Jag och några andra spelade tecknet  och det var skitskojj, sen var det samling, vi fick ut på några  saker och sen ick vi gå hem  =) Sen har jag och sötaste Olivia bakat muffins. Jag tyckte vi hade skitskoj. Det var allt för idahh! ;)

Vi gick ut med Doris och hon var liiiiiiiiiiiiivrädd för snö ;DD Hahaha det var rätt skojj :D ... Kommentera mkt please, kanske kmr bilder sen oxå.



Ha det bäst. :D


456 pussar och 482 kramar till er från eran Amzzie   


P.s Kommentera o rösta <3333


Puss, puss   

Av Amanda - 20 december 2010 17:11

Hejsan alla fantastiska människorsom läser min blogg!

Jagha typinte bloggat på länge men det är typ bara för att ingen kommnterar och ingen läser  kanske inte heller!  :( Jaja ska väl försöka blogg mer!    


Berättar lite om idaah dåe!

Idahh så hände det ine så mkt i skolan. Vi hade sovmorgon och jag gick ju till Andrietta som vanligt på morgonen och sen gick i ju till skolan, det var inga där och istod ladär en typ kvart eller 10 min, sen kom jag ju på att det va sovmorgon.Båda var riktigt förbannade men som tur var inte på varandra. Sen gick vi hem till mig myste med Doris o lite såå. Sen fick vi ju gå till skolan. I skoan städa vi lite och typ såg på film. Sen gick jag hem till Kajsa. Vi gjorde inte så mkt, såg lite på film och sen kom mamma och hämta mig. Sen åkte vi hem och nu har vi ätit och nu sitter jag här.     Snart ska jag iväg o rida hos en ridlärare jag hade för längsen. Hon inte såp bra men det ska bli nice att rida .   

Vi hade läger med innebandyn, dt var jätte kul, men min klubba e typ borta men jaja, skriver inte mer nue!  ;-)  Blir tyvärr inga bilde mn jaja, och har en data så tangentbordet siter skitnära så knske skrivr konstigt iblan men skitsamma.



Kramar o pussar från eran Amzzie    


P.S Rösta o kommentera, skriv gärna i gästboken oxå!! <333



Av Amanda - 14 december 2010 13:43

Gvaaaaaaaaaaaa!


Jag o Emmie hade fettkul och lekte fjortizzar, men nu är det ju så att det går inte att ladda upp bilderna! :o Sååå jävla trött blir man, men jag o emmie får fortasätta och ha skoj


Idah i skolan på rörelsen gick jah, Emmie o Kajsa till ett ställe i skogen. Vi hade skojj som fan :D Sen åt vi och sen sluta vi, vi sluta ca 12.30 ;D Sen gick vi hem till mig och lekte fjortizzar, kunde inte ta min kamera, den har Fru damp och den andra hade inget batteri! :o Man blir bara såååå trött! :o  Men sen blire innebandyträning och det gillar vi!! <33 Så ska jah få träna igen, jag har varit förkyld  (( stavning ;) ))  så det ska bli kul och Kajsa Johansson ska få träna igen, ÄLSKAR dig gmn!! <333 Men nu gör jag la inget egentligen, kanske kommer bilder sen ändå ;))


Puss o kram från eran Amzzie   


P.s ;D  Fråga, Rösta o kommentera med kärlek!  <333

Av Amanda - 4 december 2010 17:13

Hejhej alla glada! <33


Jag tänker att jah struntar och blogga om torsdagen ;)

Så börjar här om fredagen.. :D


Fredag: Jag var i  skoln och hade lucia träning, fick eda att jag måste gå upp 05.00 på fredag!!  :o Jag gick hem med Kajsa, hem till mig. =)  Vi gjorde inte så mkt, kan inte lägga ut bilder som vi fixade med för Kajsa vill inte va ute på bloggar, bli "kompis" på facebook så får ni se =).... Hade lite mys med familjen och gjorde inte så mkt jag orkar berätta.


Idaaaah: Idah skulle jah rida och vi hoppa, jag hade Billy och det gick suuuuuuperbra!! <333 (L)  Grejja lite och bytte hage til, hästarna och tog ut. Vi åkte hem jag duscha, sen åkte vi till farmor och stannat där himla länge =) (L)Kom hem lekte lite med en heliumballong jag hade fått från älvgodis, så nu sitter man här med världens förkylning! :O Joooooooobigt!! Blir allt från idag! Puss, puss ha så bra (L)



Miljoner, driljoner pussar o kramar från eran  Amzzie   



P.s Tänkte lägga upp bilder på hästarna men min kamera laggar, så det blir inga idah tror jah inte...  Förresten, fråga, rösta och kommentera with loooove!   (L) Kiss, kiss <3  (L)

Av Amanda - 3 december 2010 20:32

Hejhej alla !!


Blir typ ingetinlägg för varit med Kajsa och hann inte, men jag typ lovar att det kommer ett låååångt inlägg imon.... :D


Puss,puss från eran Amzzie   

Av Amanda - 2 december 2010 16:24

Hejhej!



Är med  Alicia så hinner inte göra ngt inlägg, men skriver säkert xtra imon! <33 Här kmr lite bilder iaf  :D                   


Kmr ett lååååångt inlägg imon!  <3



Hundratalsmiljader pussar & Kramar från eran Amzzie     

Presentation ♥


Heyhey!
Kul att du har hittat hit! Jag är en lycklig hästintresserad tjej på 13 år vid namn Amanda!
Undrar du mer? Lämna en kommentar elr gå in på presentation!

Kontakta mig? ♥

Kontakta mig?

Gör d på amandarussin@hotmail.com . ♥

 

VIKTIGT! ♥

Inga bilder får tas utan tillåtelse av MIG ! VIKTIGT !

Länkar, titta! ♥

Fråga mig om du vill! ♥

19 besvarade frågor

Rösta! ♥

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15 år
 16-20 år
 21-25 år
 26-30 år
 31-35 år
 36-40 år
 41-45 år
 äldre än 45 år
 yngre än 10 år

Gästbok ♥

Kalender ♥

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen om du vill ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

RSS ♥

Besöksstatistik ♥

Translate ♥

Klockan ♥

Hur många dar? ♥

Hur många besökare? ♥

Hur mycket är bloggen värd? ♥


Ovido - Quiz & Flashcards